Convocatòria: Journal of Environmental Law and Policy

“El Journal of Environmental Law and Policy és una revista internacional, interdisciplinària, que facilita la comprensió de la governança ambiental, les qüestions de política i legislació, no només aprofitant i contribuint a les ciències socials ambientals, sinó que també relaciona la salut dels ecosistemes, els recursos naturals i les ciències socials. L’objectiu de la revista és promoure la comunicació entre el món acadèmic, el govern, les empreses i la indústria, els grups de la societat civil, els grups d’acció dels ciutadans i les organitzacions no governamentals que són fonamentals en la resolució de problemes mediambientals i els problemes de base”.

Us convidem a tots a participar-hi: enviant el vostre manuscrit, convertint-vos en revisors o unint-vos com a membres de l’Editorial.

Podeu trobar tota la informació a: https://www.grassrootsjournals.org/jelp/.