Journal of Environmental Law and Policy

Ens complau anunciar la publicació del primer número inaugural del Journal of Environmental Law and Policy, publicat per The Grassroot Institute a Canada i el Consell Editorial del qual inclou membres de la Càtedra Jean Monnet. El Diari està disponible gratuïtament en línia a https://grassrootsjournals.org/jelp.

“El Journal of Environmental Law and Policy és una revista internacional, interdisciplinària, que facilita la comprensió de la governança ambiental, les qüestions de política i legislació, no només aprofitant i contribuint a les ciències socials ambientals, sinó que també relaciona la salut dels ecosistemes, els recursos naturals i les ciències socials. L’objectiu de la revista és promoure la comunicació entre el món acadèmic, el govern, les empreses i la indústria, els grups de la societat civil, els grups d’acció dels ciutadans i les organitzacions no governamentals que són fonamentals en la resolució de problemes mediambientals i els problemes de base”.

Us convidem a tots a accedir-hi i a considerar-lo amablement per a les vostres futures publicacions.