Conferència: “Aspectos sistémicos del Derecho internacional ambiental y relaciones entre el sistema global, los sistemas regionales y los derechos nacionales”

El dia 24 d’abril de 2019 de 16.00-18.00h, la Càtedra Jean Monnet de Dret Ambiental organitzà la conferència: “Aspectos sistémicos del Derecho internacional ambiental y  relaciones entre el sistema global, los sistemas regionales y los derechos nacionales” impartida pel Dr. José Juste Ruiz, Catedràtic de Dret Internacional Públic, Universitat de Valencia.

La sessió es realitzà a l’Aula D-003 de l’Edifici Nou de la Facultat de Dret. 

Presentació emprada pel Dr. José Juste Ruiz a la conferència: “Aspectos sistémicos del Derecho internacional ambiental y las relaciones entre el sistema global, los sistemas regionales y los derechos nacionales”