Seminari: Anàlisi Jurídica aplicada al Dret Ambiental de la UE

Els propers dies 24, 26 d’abril i 3 de maig des de l’EUEL s’organitza el seminari “Anàlisi Jurídica Aplicada al Dret Ambiental de la UE”.

L’objectiu d’aquest seminari és estimular la reflexió i l’intercanvi d’experiències entre investigadors joves i sènior de les diferents diferents disciplines jurídiques. Es pretén oferir un coneixement avançat sobre com la Unió Europea respon als reptes jurídics en l’àmbit de la protecció del medi ambient i introduir els participants en les habilitats de recerca jurídica que requereix aquest àmbit, tot creant un espai de discussió on els doctorands puguin també presentar la recerca desenvolupada.

Per inscriure’s al seminari només cal omplir el formulari que apareix en pitjar sobre la imatge d‘inscripció.