Seminari de Recerca

Els propers dies 11, 12 i 14 de maig des de l’EUEL s’organitza el “Seminari de Recerca”.

L’objectiu d’aquest seminari és estimular la reflexió i l’intercanvi d’experiències entre investigadors joves i sènior de les diferents diferents disciplines jurídiques. Es pretén oferir un coneixement avançat sobre com la Unió Europea respon als reptes jurídics en l’àmbit de la protecció del medi ambient i introduir els participants en les habilitats de recerca jurídica que requereix aquest àmbit, tot creant un espai de discussió on els doctorands puguin també presentar la recerca desenvolupada.

Metodologia
El seminari s’ha estructurat de la següent manera. A la primera sessió, el Dr. Ludwig Kramer presentarà una ponència en relació a “Implementation and enforcement of EU Environmental Law”, seguida d’un debat amb els assistents.

La segona activitat consisteix a una sessió de treball en la que professors de la Facultat (Dra. Mar Campins, Dr. Àlex Peñalver i Dra. Mar Aguilera) plantejaran les principals qüestions que s’han presentat en l’àmbit de Dret ambiental de la UE a la sessió anterior i dirigiran el debat i la discussió amb i entre els doctorands per treballar sobre aquests  aspectes.

A la tercera sessió, els doctorands que estan treballant en temes relacionats amb el Dret ambiental presentaran la recerca que estan desenvolupat en l’àmbit de la seva tesis doctoral que anirà seguida d’un breu debat.

A més, es proposarà als doctorands que pre-publiquin els resultats obtinguts amb la seva recerca al web de difusió de les activitats de la Càtedra Jean Monnet de Dret Ambiental.

PROGRAMA 

10 de maig (16.00-18.00): Saló de Graus

“Implementation and enforcement of EU Environmental Law”
Prof. Ludwig Kramer, Conseller de Client Earth, Honorar Professor Bremen University

11 de maig (16.00-19.00): Seminari 2

Sessió de treball: “Principals aspectes i qüestions de Dret ambiental de la UE”.
Dra. Mar Campins, Dr. Àlex Peñalver, Dra. Mar Aguilera

14 de maig (16.00-19.00): Seminari 2

Sessió de treball: “Presentació de projectes de tesi dels doctorands”

INSCRIPCIÓ AL SEMINARI

Per a l’inscripció al seminari caldrà omplir el formulari d’inscripció que apareix en pitjar sobre la imatge “INSCRIPCIÓ AL SEMINARI”.

Seminari de recerca (1).png

 

ACCÉS A VÍDEOS DEL SEMINARI

Facilitem l’enllaç del post on trobareu els vídeos de les ponències del Seminari de Recerca: https://wp.me/p9i7rN-9y